98% van alle blogs wordt nooit gelezen

Remco Tensen SEO specialist

Content distributie opzetten met SEO

Het creëren van inhoud zou niet de prioriteit moeten zijn. De ware kracht zit in de distributie. Creëer één geweldige asset en verspreid deze op honderd verschillende manieren.

Je doet precies wat ze zeggen: je slingert consistent blogs online en deelt ze overal op social media. Maar dan kom je erachter dat je blogs niet door Google worden geïndexeerd en dat je berichten op social media niet bij mensen door de filters komen. Je dacht er te makkelijk over.

Met enthousiasme werken aan de creatie van inhoud en UX die voldoen aan de eisen van bezoekers is ontzettend belangrijk, maar dat is niet het hele verhaal. Een goede website gaat niet vanzelf belangrijk worden gevonden in een competitieve markt.

Wat doet de SEO specialist voor je?

De SEO specialist kijkt bij het maken van content daadwerkelijk naar wat mensen doen. Welke groepen mensen zijn interessant? Hoe communiceren zij? Hoe zoeken zij? Waar liggen de kansen? En hoe ga jij keer op keer verschijnen op het kleine scherm van mobiele telefoons?

Je hebt een distributienetwerk nodig om je te helpen online merken autoriteit op te bouwen. Ik schrijf een outreach strategie en leg contact met websites van derden, publicisten en influencers die waardevolle backlinks naar je site regelen. Investeer daarbij 5 keer meer in content promotie, dan dat je doet in het maken van de content, om echt resultaat te halen.

Betaalbare hulp bij je basisproject

Voor 65 euro per uur antwoord op je basisvragen

  • Wil je weten waar je over moet schrijven?
  • Weet je niet zeker of je op de goede weg zit?
  • Heb je vragen over je online aanwezigheid?
  • Begin je net met digitale marketing?

Ik ga heel veel vragen stellen. Zin in!

Marketing Strategie

Geen campagnetest, geen marketingfunnel, geen tactiek, zonder een marketing strategie.

Website Kwaliteitscheck

Complete Technical SEO website kwaliteitscheck met heldere actiepunten die je direct zelf toepast.

Rocket Channels

Ik kom proactief met andere benaderingen, bekijk de resultaten en test regelmatig nieuwe kanalen.

Ema Najetovic

Verrassend snel

Remco heeft ons verrassend snel geholpen met een duidelijk rapport waar veel bruikbare zaken in staan en waar we direct mee aan de slag kunnen.

Ema Najetovic

Veel succes gehaald

Remco Tensen voert al heel lang onze seo en sea werkzaamheden met veel succes uit. We zijn dan ook ontzettend tevreden en raden deze dienst graag aan voor bedrijven die meer resultaat willen behalen!

Joey Deeming

Remco is creatief

Remco is goed in het verzinnen van creatieve en pakkende teksten die ervoor zorgen dat klanten je begrijpen. Hij is duidelijk vooraf en communiceert goed vooraf en tijdens elke stap wat er gaat gebeuren. Remco kent de technische kwaliteitseisen die Google verwacht van websites/tekst en past deze toe.

Remzi Cavdar

De juiste know how

Een fijn bedrijf met de juiste knowhow! Veel ervaring in het opzetten van websites maar ook het adviseren in het benaderen van de doelgroep, hoe bepaalde teksten en afbeeldingen het beste te plaatsen zodat het opvalt en je website op hoge positie in zoekmachines te krijgen. De lijntjes zijn kort en daarmee zijn vraagstukken snel op te lossen.

Lee van der Neut