Adam Humphreys

Nationaliteit: Canadees
Nu: Adam Humphreys Search Marketing / oprichter van Making 8
Eerder: werkte voor Microsoft in tech support

Werk je vaak samen met marketeers op andere gebieden?
Ik werk met bureaus, marketeers en ondernemers in verschillende branches.

Moet SEO een managementfunctie zijn?
SEO wordt steeds specialistischer. Als je een grote onderneming bent met een team onder zich, absoluut.

Wat is een persoonlijke carrière-uitdaging die je hebt moeten overwinnen?
In het begin begreep ik niet helemaal waar klanten naar op zoek waren. Ik wist dat ik tonnen verkeer genereerde en goed scoorde met verkoopleads. Ik moest echter leren communiceren in de taal van het bedrijfsleven en die waarde echt opsplitsen.

Heb je gewerkt met mensen die normaal gesproken moeite hebben om aangenomen te worden en een baan te behouden?
In IT en aanverwante bedrijfstakken wordt het steeds belangrijker om mensen met uitstekende sociale vaardigheden te hebben. Sommige mensen zijn absoluut technischer dan mensen. En dat is oké.

Werk je vaak op je telefoon, terwijl je laptop daar gewoon ligt?
Ja, ik heb zelfs in mijn voertuig in de Rockies en in afwachting van een veerboot op een roadtrip zonder Wi-Fi gewerkt. Resultaten en uitstekende rapporten zijn wat mensen verwachten. Ik doe graag zaken met mensen met wie ik zou gaan zitten om te dineren en met wie ik langere tijd zou willen groeien.

Kies voor een SEO professional

Vragen ze niet naar je bedrijfsdoelen? Proberen ze hun Premium pakket aan je te verkopen, omdat iets fundamenteels alleen in het duurste pakket zit? Zijn het waarschijnlijk stagiaires die het belangrijkste werk doen? Dan heb je niet te maken met een betrouwbare SEO partner.

Marketingbureaus moeten zich willen inzetten voor de winstgevendheid van de bedrijven waarmee ze samenwerken. Remco Tensen biedt een vast bedrag per doel, transparantie in het werkproces, real-time inzicht in de resultaten van alle marketingkanalen en alle data en accounts blijven van jou.

Plaats een reactie