Barry Adams, boze oude SEO vent

Nationality: Engels
Nu: Oprichter Polemic Digital SEO Consultancy
Eerder: Ik was een IT-man die zich richtte op technische ondersteuning en netwerkbeheer

Hoeveel PR zit er tegenwoordig in SEO werk?
Voor mij geen. Ik doe niets PR-gerelateerd in mijn SEO-werk.

Hoe ga je om met een klant die een heel slecht idee heeft?
Ik vertel ze dat het een heel slecht idee is en doe het niet.

Een lead uit de tabaksindustrie valt in je schoot. Hoe breng je dit ter sprake bij je team?
Zoals inmiddels algemeen bekend, heb ik geen scrulpes. Ik zou met tabaksfabrikanten werken. Hoewel ik principiële limieten heb over met welke klanten ik zou werken, zit een tabaksbedrijf niet aan de slechte kant van die limieten.

Heb je een specifiek project waar je trots op bent?
Ik maakte deel uit van de SEO-inspanning die thesun.co.uk veranderde van een kleine speler in de meest populaire nieuwswebsite in het VK. Of je het nu eens bent met de inhoud van The Sun of niet, je kunt het succes van hun SEO niet tegenspreken.

Wat helpt jou om het hoofd te bieden aan stressvolle tijden, zoals de coronacrisis?
Dezelfde hobby waarop ik vertrouwde om me jarenlang gezond te houden: ultra gewelddadige videogames spelen.

Hoe ga jij om met de thuiswerksituatie?
Het is zwaar. Ik ben niet zo productief als in mijn kantooromgeving, maar ik probeer wel een aparte ruimte over te houden voor werk die ik niet gebruik voor ‘thuisleven’, en vice versa.

Kies voor een SEO professional

Vragen ze niet naar je bedrijfsdoelen? Proberen ze hun Premium pakket aan je te verkopen, omdat iets fundamenteels alleen in het duurste pakket zit? Zijn het waarschijnlijk stagiaires die het belangrijkste werk doen? Dan heb je niet te maken met een betrouwbare SEO partner.

Marketingbureaus moeten zich willen inzetten voor de winstgevendheid van de bedrijven waarmee ze samenwerken. Remco Tensen biedt een vast bedrag per doel, transparantie in het werkproces, real-time inzicht in de resultaten van alle marketingkanalen en alle data en accounts blijven van jou.

Plaats een reactie