Brian Kato

Nationaliteit: Amerikaans
Nu: digitale marketingprofessional sinds ongeveer 10 jaar op Fusion Vine
Eerder: projectmanager voor een bouwbedrijf

Werk je vaak samen met marketeers op andere gebieden?
Als solo-ondernemer houd ik mij doorgaans bezig met alle aspecten van SEO.

Moet SEO een managementfunctie zijn?
Dat hangt ervan af. SEO is naar mijn mening slechts een onderdeel van een groter marketingplaatje. Overigens kan SEO worden onderverdeeld in nog kleinere subsets, zoals: technische SEO, ‘on page’ SEO (op de pagina), contentmarketing en linkbuilding.

Wat is een persoonlijke carrière-uitdaging die je hebt moeten overwinnen?
Tijdsbeheer en strakke deadlines. Er is zoveel informatie die dagelijks kan worden geconsumeerd, het is moeilijk om de herrie te scheiden van hetgeen dat er echt toe doet. Wat werkt is het beperken van de tijd die op sociale media wordt doorgebracht en het maken van een prioriteitenlijst met actiepunten gedurende de dag is absoluut noodzakelijk.

Heb je gewerkt met mensen die normaal gesproken moeite hebben om aangenomen te worden en een baan te behouden?
Ik heb in het verleden met zulke mensen gewerkt. Het maakt het moeilijk, niet wetende of zij over een jaar nog zullen bestaan. Als projectmanager zou ik met tegenzin ze op een of andere zinvolle taak op lange termijn zetten.

Wie is je favoriete niet-fictieve superheld?
Mijn vader, die me heeft geleerd slimmer en niet harder te werken.

Kies voor een SEO professional

Vragen ze niet naar je bedrijfsdoelen? Proberen ze hun Premium pakket aan je te verkopen, omdat iets fundamenteels alleen in het duurste pakket zit? Zijn het waarschijnlijk stagiaires die het belangrijkste werk doen? Dan heb je niet te maken met een betrouwbare SEO partner.

Marketingbureaus moeten zich willen inzetten voor de winstgevendheid van de bedrijven waarmee ze samenwerken. Remco Tensen biedt een vast bedrag per doel, transparantie in het werkproces, real-time inzicht in de resultaten van alle marketingkanalen en alle data en accounts blijven van jou.

Plaats een reactie