Chris Boggs

Nationaliteit: Amerikaans
Nu: Online prestaties verbeteren Web Traffic Advisor
Eerder: Amerikaanse mariniers na 8 jaar in restaurants

Hoeveel PR zit er tegenwoordig in SEO werk?
Het hangt er van af. Sommige merken moeten de PR voor SEO verhogen, terwijl anderen het gewoon moeten omscholen om SEO te ondersteunen.

Hoe ga je om met een klant die een heel slecht idee heeft?
Ik vind voorbeelden van waar de tactiek heeft gefaald, of waarom deze verouderd / niet langer veilig zijn als ik kan. Als ze pushen proberen we een manier te vinden om het eerst te testen op een testpagina of secundaire site. Nogmaals, het hangt ervan af wie het is, want een slecht idee voor de ene site of branche kan geweldig zijn voor een andere, meer gevestigde site of niche branche.

Een lead uit de tabaksindustrie valt in je schoot. Hoe breng je dit ter sprake bij je team?
Ik zou het als elke andere lead behandelen. Ik heb deze beslissing een aantal jaren geleden moeten nemen toen ik ervoor koos om klanten te accepteren in MMJ of apparaten zoals verdampers en bongs. Zolang het merk zich niet richt op minderjarigen – dat is mijn grens. Gedwongen leeftijdsverificatie en geen inhoud gericht op jongeren.

Wat helpt jou om het hoofd te bieden aan stressvolle tijden, zoals de coronacrisis?
Gratis online poker en Black Jack. Pandora Shuffle.

Hoe ga jij om met de thuiswerksituatie?
Ik heb dit 5 jaar als consultant gedaan, dus het was makkelijker om mij aan te passen aan de thuisscholing van mijn kinderen. Ik breng ook elke dag tijd met ze door – de laatste tijd vaak voor badminton – maar meestal na 13.00 uur of als ze meegaan voor een ochtendwandeling met de hond.

Kies voor een SEO professional

Vragen ze niet naar je bedrijfsdoelen? Proberen ze hun Premium pakket aan je te verkopen, omdat iets fundamenteels alleen in het duurste pakket zit? Zijn het waarschijnlijk stagiaires die het belangrijkste werk doen? Dan heb je niet te maken met een betrouwbare SEO partner.

Marketingbureaus moeten zich willen inzetten voor de winstgevendheid van de bedrijven waarmee ze samenwerken. Remco Tensen biedt een vast bedrag per doel, transparantie in het werkproces, real-time inzicht in de resultaten van alle marketingkanalen en alle data en accounts blijven van jou.

Plaats een reactie