Daria Khmelnitskaya

Nationaliteit: Oekraïens
Nu: SEO-specialist op SE Ranking
Eerder: Mijnbouwkunde bestuderen

Werk je vaak samen met marketeers op andere gebieden?
Ja. SEO is een onderdeel van marketing. Dus om betere resultaten te behalen, moet je alle componenten van marketingcocktail combineren.

Moet SEO een managementfunctie zijn?
Zeker.

Wat is een persoonlijke carrière-uitdaging die je hebt moeten overwinnen?
Angst voor toespraken op conferenties.

Heb je gewerkt met mensen die normaal gesproken moeite hebben om aangenomen te worden en een baan te behouden?
Ik kan het me niet herinneren. In de meeste gevallen stoppen mensen met een baan, omdat zowel het bedrijf als de persoon niet tevreden zijn met samenwerking. En in dit geval is het belangrijk hoe grondig de HR-klus is uitgevoerd.

Wie is je favoriete niet-fictieve superheld?
Hmm superheld … ik weet het niet. Ik hou van het boek “A Soldier of the Great War” en het hoofdpersonage Alessandro Giuliani.

Werk je vaak op je telefoon, terwijl je laptop daar gewoon ligt?
Ik heb de smartphone ongeveer 5 jaar geleden opgegeven. Dus nu heb ik een gewone telefoon om te bellen en een laptop. Het betekent dat ik niet tegelijkertijd op beide apparaten werk)

Kies voor een SEO professional

Vragen ze niet naar je bedrijfsdoelen? Proberen ze hun Premium pakket aan je te verkopen, omdat iets fundamenteels alleen in het duurste pakket zit? Zijn het waarschijnlijk stagiaires die het belangrijkste werk doen? Dan heb je niet te maken met een betrouwbare SEO partner.

Marketingbureaus moeten zich willen inzetten voor de winstgevendheid van de bedrijven waarmee ze samenwerken. Remco Tensen biedt een vast bedrag per doel, transparantie in het werkproces, real-time inzicht in de resultaten van alle marketingkanalen en alle data en accounts blijven van jou.

Plaats een reactie