Geoff Jackson

Nationaliteit: Brits
Nu: Oprichter en Directeur van Clubnet Digital
Eerder: Trade Counter Planning Coordinator op het hoofdkantoor van Screwfix

Werk je vaak samen met marketeers op andere gebieden?
Ja.

Moet SEO een managementfunctie zijn?
Nee.

Wat is een persoonlijke carrière-uitdaging die je hebt moeten overwinnen?
Ik heb ooit een team van offshore-ontwikkelaars moeten leiden gedurende het hele websiteontwikkelingsproject, op afstand vanuit het VK. Dat was een uitdaging, maar we hebben het project met succes opgeleverd!

Heb je gewerkt met mensen die normaal gesproken moeite hebben om aangenomen te worden en een baan te behouden?
Ik ben al meer dan 10 jaar directeur van een bedrijf, dus de enige mensen waarover ik kan praten, zijn degenen die we hebben aangenomen en die hebben bewezen dat ze onbetrouwbaar zijn – of dat nu een veelvoorkomend kenmerk is in hun vorige baan, dat zou ik niet weten.

Werk je vaak op je telefoon, terwijl je laptop daar gewoon ligt?
Nee.

Kies voor een SEO professional

Vragen ze niet naar je bedrijfsdoelen? Proberen ze hun Premium pakket aan je te verkopen, omdat iets fundamenteels alleen in het duurste pakket zit? Zijn het waarschijnlijk stagiaires die het belangrijkste werk doen? Dan heb je niet te maken met een betrouwbare SEO partner.

Marketingbureaus moeten zich willen inzetten voor de winstgevendheid van de bedrijven waarmee ze samenwerken. Remco Tensen biedt een vast bedrag per doel, transparantie in het werkproces, real-time inzicht in de resultaten van alle marketingkanalen en alle data en accounts blijven van jou.

Plaats een reactie