Jack Nesbitt

Nationaliteit: Engels
Nu: Search Marketing Consultant op AGY47 en SEO freelance marketeer
Eerder: Organische sociale media

Werk je vaak samen met marketeers op andere gebieden?
Werken bij een bureau betekent dat ik vaak werk met PPC, betaalde sociale, affiliate, CRO- en analyseteams – het is een goede mix.

Moet SEO een managementfunctie zijn?
Niet noodzakelijk. Ik denk dat voor bedrijven / klanten een mix van ondersteunende rollen in een nicheveld een grote impact kan hebben.

Wat is een persoonlijke carrière-uitdaging die je hebt moeten overwinnen?
Werken bij een geweldig bureau, gezien hoe verzadigd het veld is met sollicitanten!

Heb je gewerkt met mensen die normaal gesproken moeite hebben om aangenomen te worden en een baan te behouden?
Bij een vorig bureau met ontwikkelingsteams merkte ik dat niemand echt langer dan 12-18 maanden in een baan bleef, vooral door het aantal mensen dat solliciteerde naar banen in deze rollen. Het betekent dat MD’s / partners altijd een groot aantal potentiële kandidaten hebben die ze kunnen inhuren en die iemand anders kunnen vervangen.

Werk je vaak op je telefoon, terwijl je laptop daar gewoon ligt?
Nee, ik doe een bewuste poging om mijn telefoon niet te gebruiken, ik heb al mijn sociale apps verwijderd (behalve LinkedIn).

Kies voor een SEO professional

Vragen ze niet naar je bedrijfsdoelen? Proberen ze hun Premium pakket aan je te verkopen, omdat iets fundamenteels alleen in het duurste pakket zit? Zijn het waarschijnlijk stagiaires die het belangrijkste werk doen? Dan heb je niet te maken met een betrouwbare SEO partner.

Marketingbureaus moeten zich willen inzetten voor de winstgevendheid van de bedrijven waarmee ze samenwerken. Remco Tensen biedt een vast bedrag per doel, transparantie in het werkproces, real-time inzicht in de resultaten van alle marketingkanalen en alle data en accounts blijven van jou.

Plaats een reactie