Montse Cano

Nationaliteit: Spaans
Nu: A Londener from Afar Ik ben een 360 ° digitale marketeer met meer dan 15 jaar ervaring in het vergroten van de digitale processen en de voetafdrukken van bedrijven die actief zijn in UL en internationaal. Ik ben een analytisch denker en heb gewerkt in e-commerce, het genereren van leads en merkbekendheid in een reeks sectoren.
Eerder: Digital project management

Hoeveel PR zit er tegenwoordig in SEO werk?
Niet zoveel als dat veel mensen denken.

Hoe ga je om met een klant die een heel slecht idee heeft?
Ik leg eerst uit waarom het een slecht idee is en bied een alternatieve manier van handelen aan. Als dat niet lukt, en afhankelijk van wat het is, doe ik het werk terwijl ik documenteer en plan om de slechte effecten te minimaliseren en te registreren hoe ik ze later kan aanpakken.

Een lead uit de tabaksindustrie valt in je schoot. Hoe breng je dit ter sprake bij je team?
Als ik dat team leid, zou ik dit gewoon tegen hen zeggen. Er kunnen andere klanten / projecten zijn waarbij zij zich meer op hun gemak voelen, wat een mogelijk slecht gevoel kan tegengaan. Tenzij er iets anders in hun contract staat, zou ik het gewoon uitvoeren.

Wat helpt jou om het hoofd te bieden aan stressvolle tijden, zoals de coronacrisis?
Ik hou van koken en muziek.

Hoe ga jij om met de thuiswerksituatie?
Mijn familie is in het buitenland. Ik praat en stuur ze vaak berichten.

Kies voor een SEO professional

Vragen ze niet naar je bedrijfsdoelen? Proberen ze hun Premium pakket aan je te verkopen, omdat iets fundamenteels alleen in het duurste pakket zit? Zijn het waarschijnlijk stagiaires die het belangrijkste werk doen? Dan heb je niet te maken met een betrouwbare SEO partner.

Marketingbureaus moeten zich willen inzetten voor de winstgevendheid van de bedrijven waarmee ze samenwerken. Remco Tensen biedt een vast bedrag per doel, transparantie in het werkproces, real-time inzicht in de resultaten van alle marketingkanalen en alle data en accounts blijven van jou.

Plaats een reactie